Thursday 20 January 2022

Romanya'dan Dönüş Vakti

Romanya’da İkinci ayımızda yine buradaki öğrencilerle ekolojik konular hakkında afişler hazırladık. Kendi grubumuzla birlikte başka okula giderek burada hazırladığımız ekolojik konularla ilgili sunumlarımızı gerçekleştirdik. Kaldığımız zaman Noele denk geldiği için çam ağacı süsledik ve birbirimize kendimizden anılar bırakacak hediyeler hazırladık. Burada yer alan halı sahada buradaki öğrencilerle birçok kez futbol oynadık. En sonunda tüm tatillerimizi birleştirerek 2 ayın son haftasını farklı ülkelere seyahat gerçekleştirdik. (Bulgaristan, Hırvatistan) Hırvatistan’a gitmenizi öneriyorum ancak Bulgaristan için aynı şeyleri söyleyemem. En sonunda tekrar Romanya’ya döndük. Burada ailelerimize götürmek üzere ufak tefek hediyeler aldık. Son günlerimizde ise yine Mihai ile birlikte Siena’ya bir gezi gerçekleştirdik gayet güzeldi ancak havanın çok soğuk olması dolayısıyla çok fazla eğlenemedik. 

Gitmemize son 1-2 gün kaldı. Buradaki gönüllü arkadaşlarımızla o kadar ısındık ki birbirimize gideceğimiz için içimizde ufak bir burukluk hissediyoruz ama aynı zamanda ailelerimizi de özledik.

Burada bloğumu sonlandırıyorum ve sizlere hayatınızın bir döneminde böyle bir projede bulunmanızı kesinlikle tavsiye ediyorum  .

NOT: Bu arada yemek konusunda da Dristol kebabı tavsiye ederim buradaki Türkler kendinizi Türkiye’de gibi hissettiriyor ancak diğer restoranlara göre biraz pahalı.

No comments:

Post a Comment