Saturday 22 January 2022

Romanya'da Yılbaşı

 

Herkese merhaba, ben Reyhan. Sizlere gönüllülükte geçirdiğim ikinci ayımdan bahsetmek istiyorum. Bu ayda yine lise öğrencileriyle etkinlikler ve aktiviteler yaptık. Yılbaşı yaklaştıkça hazırlıklar başlıyordu. Öğrencilerle birlikte küçük bir yılbaşı ağacı süsledik. Daha sonra birbirimiz için küçük hediyeler yaptık. Çeşitli süslerle yılbaşı için hediyeler hazırladık. Hazırladığımız hediyeleri birbirimize verdik.

Bu ayın sonunda tatil günümüz fazla olacaktı ve bizde bunu değerlendirmek için planlar yaptık. Projemizin sonlarına yaklaştığımızda bir haftalık tatil hakkımız vardı. Bizde bu tatili iyi değerlendirmek için başka ülkelere gitmeyi planladık. Daha sonra Sofya ve Zagreb’e gitmek için planlar yaptık. Önce Sofya’ya gitmek için otobüs bileti aldık. Daha sonra Zagreb uçak biletlerimizi aldık. Gece Sofya’ya gitmek için yola çıktık. Çok keyifli bir yolculuk geçirdik. Sofya’ya indiğimizde hava çok soğuktu. Tarihi yerlerini gezdik ve daha sonra Zagreb’e geçtik. Orayı gördüğümde çok beğenmiştim. Noel dönemine denk gelmemiz bizim için çok büyük şanstı. 5 gün Zagreb’te keyifli zaman geçirdik. Romanya’ya döndüğümüzde artık dönüş için bir haftamız kalmıştı. Artık son zamanların tadını çıkarıyorduk.

Romanya’da böyle bir deneyim kazandığım için mutluyum. İmkanı olan herkesin böyle bir deneyim yaşamasını tavsiye ederim.

Böyle bir fırsatı sağladıkları için emeği geçen herkese teşekkür ederim.

No comments:

Post a Comment