Thursday 19 July 2018

Czersk Agh Serüveni

Merhabalar ben Kubilay
AGH'nin size getirdiği güzel şeylerden biri de yeni bir şehirde yaşıyor olmanız  iyi ve ucuz yemeklerin, dışarı çıkacak güzel yerlerin ya da kaybolmak için güzel doğal yerlerin olduğu yerleri keşfedebilme olanağınızın olması.
Sabit bir programımız olsa da, bir şekilde gezgin ruhum hafta sonlarında şehirden çıkmanın bir yolunu buldu. Yani 2 ay içinde Varşova, Gdańsk, Tczew gibi büyük şehirleri gezebildim. Eminim mükemmel bir “suç” ortağı gezgin bulabilirsem  gelecekte daha çok keşiflerim olacak Czersk kendi halinde bir yerdir, ama bir şekilde diğer şehirler gibi çok kalabalık değildir ama buna rağmen istediğimiz her şeye erişebilirsiniz.
Sayısız park ve yeşil alanın da eklenmesi onu mükemmel şehir standartlarına taşıyor. Ayrıca burada yalnız değiliz benimle birlikte birkaç tane daha gençlik projeleri için gelen Türk ve diğer milletlerden insanlarla dolu olduğunu eklemem gerekir. Daha ne isteyebilirsin ki? Projemden gerçekten çok memnunum. Bu bizi sıkmayan proje bana fikirlerimi şekillendirmek ve seçilen yönlerde geliştirmek için fırsatlar sunuyor. Ayrıca her gün yeni bir şeyler öğrenmek, keşfetmek ve deneyim kazanmakla ilgilidir. Czersk, çeşitli kültürlere, alt kültürlere ve sanat alanlarına karışabilmek için iyi bir yerdir. Başlıca kültürel mekanlar, müzeler ve galeriler keşfettik, ancak çeşitliliği ve baharatlı Baltık kültürüyle ile şaşırtıcı bir şekilde yeni bir şeyler ortaya çıkıyor. Buradaki diğer şehir ve kasabaların yanı sıra Czersk de beni çok rahat ve misafirperver bir şekilde karşıladı.
Ülke, rahat ve neşeli ruhuyla tüm koşuşturmacalardan uzak bir yerdedir. Sadece rahatlayın ve keyfini çıkarın. Bu şehrin bu kadar çok ilginç ve eğlenceli olmasını beklemiyordum. Pek çok  proje aktivitesine ve bazen yoğun çalışma saatlerine rağmen, harcanacak, keyif alınabilecek ve yeni arkadaşlarla paylaşılabilecek çok fazla boş zamanımız var.

No comments:

Post a Comment