Wednesday 12 June 2019

YOL AÇIK YOLA ÇIK !




Braneştiden selamlar J İsmim Beyza. Uzun süredir Evs Programına katılmak istiyordum. Yaklaşık iki yıldır başvurularım ardından Romanyaya kabul edildim. Nasıl mutlu oldum anlatamam. ‘’Azmin sonu başarıdır diye boşuna dememiş atalarımız’’ . Benden  size küçük  bir not : Hedeflerinizin peşinden gidin asla pes etmeyin !

Evet  gelelim Romanya Günlüklerine J Burada haftada iki gün Bükreşte bulunan ofise gidip, 3 gün Braneştide bulunan okulumuzda etkinlikler yapıyoruz. Haftasonunu ise gezerek değerlediriyoruz.  Her gittiğimiz yerden mest olup dönüyoruz. Romanya gerçekten çok güzel bir ülke. İnsanları, havası … o kadar güzel ki J Buradaki çoğu öğrenci İngilizce bilmese de onlarla bir şekilde iletişime geçebilmek bile çok güzel J Tabi bu sayede çat pat Rumenceyi çözmüştük. Farklı dil, kültür ve yeni bir ortamda bulunmak aslında hepimize çok iyi gelmişti. 
Şuan 2. Aydayız ve bu süre zarfında bir çok yeri gezme fırsatı bulmuştum. Bunlar ; Sibiu, Snagov, Braşov ve Alba Lulia. Yola  değinecek olursam size söylemek istediğim tek şey yola çıkın ve otostop çekin J Dünyada en rahat otostop çekilen ülkelerden birinin Romanya olduğunu biliyor muydunuz? Harika bir deneyim oldu benim ve arkadaşlarım için. Şuana kadar karşılaştığımız bütün sürücülerin hiçbir kötü niyeti yoktu ve bu sayede yeni arkadaşlar edinmiştik. Birlikte planladığımız daha bir çok seyehatlar var ve bizim bir ayımız daha var.. Romanyadan dönerken ise heybemizde anılarımız, arkadaşlıklarımız ve bu güzel ülke olacak J SENİ UNUTMAYACAĞIM ROMANYA . O yüzden ne diyoruz, korkmayın Yol Açık, Yola Çıkın, yol sizi hedeflediğiniz yere götürecektir..

Dragoste  din Romania











No comments:

Post a Comment