Thursday 25 April 2019

Gdańsk'a Alışma Dönemleri

Gdansk'a geleli bir kaç ay oldu ama hemen bu şehre alışmaya başladık, kesinlikle gece gündüz yaşayan bir şehir, Avrupa'nın büyük şehirlerinden kesinlikle ayrı kalan bir tarafı yok. Gündüz işlerimizi yaparken gece de istediğimiz gibi eğlenebiliyoruz, insanlar bize karşı çok anlayışlı hiç tanımadığımız biriyle bile hemen orada arkadaş olabiliyoruz hiç bir şekilde yabancılık çekmedik. 
Burdaki işlerimizi de yoluna koyduk iyice alıştık herkes görevini öğrendi sabah ofise geldiğimiz zaman ne yapmamız gerekiyor herşeyi biliyoruz, sürekli yeni arkadaşlar geliyor ofise sürekli yeni aktiviteler yapıyoruz, hafta sonları bile kendimize yeni aktiviteler bulup zamanı değerlendirebliyoruz. 
Bazen tatlı tesadüfler de olabiliyor mesela daha önceden tanıdığım arkadaşlarımı burda da görebiliyorum öğrenci olarak gelmişler buraya. Burda çok fazla Türk öğrenci var bazen onları bizim aktivitelere dahil ediyoruz güzel dakikalar geçiyor bu şekilde yerel halk içinde farklı birer olanak oluyor Türkiye'yi tanıtmak için. 






No comments:

Post a Comment