Saturday 23 January 2016

WROCLAW'da HAYAT DEVAM EDİYOR

Merhabalar arkadaşlar,

Uzunca bir süre sunumlar ve konferansların ardından okulların ara tatile girmesiyle iş tempomuzu biraz düşürdük. Ama kısa zaman sonra yeniden çeşitli aktiviteler düzenlenecek. Bu konuda şanslıyız çünkü bu yıl Wroclaw, 2016 Kültür Başkenti seçildi. Bu sebeple bizim de dahil olacağımız epeyce atölye çalışmaları olacak. Bunlar hem öğrenciler hem de yerel halk için gerçekleştirilecek. Fakat soğuklar dolayısıyla biraz beklememiz gerekebilir.


Şu sıralar Eurodesk tanıtımı için üniversiteleri gezmekle meşgulüz. Hem Eurodesk hakkında bilgi alıyoruz hem de 'Eurodesk nedir, işlevi nedir, nasıl iletişim kurabilirsiniz?' gibi genel soruları gençler için cevaplandırıyoruz. Eğer öğrenciler ilgilenirse onlarla bire bir iletişim kuruyoruz ve daha ayrıntılı şekilde Avrupa fırsatlarını anlatıyoruz. Tabi Türk gecelerini, Türk kültürünü tanıtmayı da unutmuyoruz.



Türk yemeklerini, Türk kültürünü, Türk mizacını hem sunum gösterileriyle hem de çeşitli videolarla gençlere ve çocuklara aktarıyoruz. Sizlerle çok fazla fotoğraf paylaşamıyorum çünkü sunumlara genelde tek kişi olarak katılıyoruz ve bu da sunum ve etkinlik esnasında fotoğraf çekebilme imkanımızı kısıtlıyor. Fakat son kültür tanıtımıma ait kısa bir videoyu aşağıdaki bulabilirsiniz.


Şimdilik her şey yolunda. İlerleyen günlerde daha aktif bir döneme girince daha farklı etkinlikleri blog yazımızda sizlerle buluşturacağız. Sevgilerle !





No comments:

Post a Comment